Menyasszonyi csokrok
Esküvői dekoráció

A menyasszony egyik legszebb kiegészítője és éke a MENYASSZONYI CSOKOR, mely színben és stílusban harmonizál az esküvő minden egyes aspektusával. A csokor összeállításakor szem előtt tartjuk a menyasszony igényeit, az egyéniségét, alkatát, haja színét és az esküvő stílusát. A csokornak mind formájában, mind színében és stílusában is harmonizálnia kell a menyasszonyi ruhával és az esküvő dekorációjával is.

A menyasszonyi csokor lehet kicsi vagy nagy körcsokor, Biedermeier vagy gömb alakú csokor, csepp vagy félhold alakú vagy akár egy extrémebb vízesés formájú csokor is.

Személyes találkozónk alkalmával segítünk Neked kiválasztani a számodra legmegfelelőbb formát és stílust, mely kiemeli szépségedet és méltó módon kísér végig Téged a Nagy Napon! Ha van egy elképzelésed a megálmodott menyasszonyi csokorról, akkor mi aszerint készítjük el számodra azt.

Ha csokordobáskor nem szeretnéd a menyasszonyi csokrodat eldobni, akkor készítünk számodra dobócsokrot is, mely színében és stílusában hasonlít a menyasszonyi csokorra, de annak kicsinyített mása.

koszorúslány csokrok általában visszafogott színekben készülnek, hogy a tündöklést maximálisan meghagyjuk a menyasszony számára. A koszorúslányoknak csokor helyett, akár egy szép csuklódísz is választható.

Menyasszonyi csokrok mellett teljes körű virágdekorációk készítését is vállaljuk:

- menyasszonyi csokor - terem virágdekorációja
- dobó csokor - szertartás helyszíni dekorációja
- koszorúslány csokrok - autódísz
- vőlegény kitűzője, egyéb kitűzők - templomdísz
- csuklódísz - oltár-és asztaldísz

Time: 0.1815 ms | Memory: 10.68MB | Version: 2.0