Esküvői dekoráció
Esküvői dekoráció

Az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ több, mint az esküvő helyszínének miliője. Egy összhangban lévő színvilág, a kiegészítők varázslatos hangulata, mely magával ragad minden egyes embert, aki aznap Veletek ünnepel.

Az esküvőtök az igényeitek és személyiségetek tükörképe. Minden ember más és más, éppen ezért nem készül két egyforma esküvői dekoráció sem. Minden esküvői dekorációt a menyasszony és a vőlegény egyedi igénye és ízlése alapján tervezük meg, és alkotjuk meg.

Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen esemény egy pár életében, ezért az Excellent Wedding Designs csapatának célja, hogy tökéletes minőségben és harmonikus összhangban alkossa meg esküvőtök dekorációját.

Képviseljen esküvőtök elegáns stílust vagy romantikusat, vintaget vagy modernt, rusztikusat vagy bohókást, vagy épp egy extrém stílust, mi minden esetben tudásunk, kreativitásunk és szívünk-lelkünk legjavát adjuk.

Az esküvői dekoráció tökéletes összhangja akkor érhető el igazán, ha minden egy kézben van tartva. Szívesen elkészítjük számotokra a teljes esküvői arculat alapján az esküvői dekoráció minden egyes részletét, a terem dekorációtól, köszönő ajándékoktól kezdve, a grafikai megjelenésen át (meghívók, menükártyák, asztalkártyák, stb.) egészen a menyasszonyi csokrokig, virágdekorációkig mindent, ami egy tökéletes esküvő harmóniájához szükséges.

Egy személyes találkozó alkalmával segítséget nyújtunk Nektek a közkedvelt színkombinációk, stílusok kiválasztásához és egy tökéletes esküvői dekoráció megtervezéséhez.

Time: 0.1500 ms | Memory: 10.68MB | Version: 2.0