Hortenzia
Esküvői dekoráció

Romantikus esküvőre kitűnő választás a hortenzia, hiszen habossága, félkörívben elhelyezkedő apró virágokból álló virágzata is ezt a stílust képviseli. Más virágokkal csokorba kötve, vagy asztaldekorációként is nagyon szép összképet adnak. 

Liliom
Esküvői dekoráció

A liliom a tradicionálisabb, visszafogottabb stílust képviseli, a zártabb ruhákhoz illik elsősorban. Elegáns, csillag alakú virága a tisztaságot, ártatlanságot jelképezi, de a termékenység, a múlandóság, a lelki szeretet, az egység és a remény szimbóluma is. 

Orchidea
Esküvői dekoráció

Az orchidea extravagáns megjelenésével a dívaszerű menyasszonyoknak kedvelt kiegészítője. Kicsi és nagy fejű virág is létezik belőlük, legismertebb színárnyalatai a fehér, sárga, rózsaszín, bíbor és a lila. 

Kála
Esküvői dekoráció

A modern és elegáns esküvők virága. Egyszerűséget, ugyanakkor eleganciát képvisel. A kála bájt, szépséget teremt és a fennséges szépséget szimbolizálja.

Peonia
Esküvői dekoráció

Az utóbbi időkben a peonia igen kedvelt esküvői virág lett. Nagy, habos-babos szirmairól, élénk, világos színeiről és erős illatáról ismert. A peonia virágai romantikus hangulatot képviselnek. 

Time: 0.1493 ms | Memory: 9.4MB | Version: 2.0