Ültetési rend
Esküvői dekoráció

Az ültetési rend a legnagyobb segítőtök az esküvői vacsoránál a vendégek leültetésénél, főleg nagy létszámú esküvő esetén. Nincs is annál bosszantóbb, mint hogy több 100 vendég keresi a nevét és a helyét a 15-20 körasztal körül. Ültetési rend nélkül akár fél órába is telhet, míg mindenki egyesével megkeresgeti a helyét.

esküvői meghívó

Időt és bosszankodást spórolhattok meg azzal, ha ültetési renddel készültök a vendégeitek számára. Még a vacsora megkezdése előtt megnézhetik a táblát a vendégek, ahol látszik, hogy hányas asztalnál fognak majd helyet kapni. Ezután a terembe érve látják az asztalok számozását, és máris tudják, hogy melyik asztalon keressék a nevüket, melyet már nagyon könnyen meg fognak találni az asztalon.

Az ültetési rend összeírása nem könnyű feladat, sok mindennek és sok mindenkinek meg kell felelnie. Meg kell gondolni, hogy ki mellé kit ültetünk. Ráadásul elsőre nem biztos, hogy tudni lehet, hogy pontosan ki tud majd eljönni a nagy eseményre. Az biztos, hogy jó pár órát rá kell szánni, míg össze nem áll a kép, és a teljes vendégsereg fel nem kerül az ültetési rendre.

A további részleteket itt találod: Excellent Wedding Cards - Ültetési rend

Time: 0.1554 ms | Memory: 9.37MB | Version: 2.0