Barack, narancs és sárga esküvői dekoráció
Esküvői dekoráció

Barack

A barack színnel egy nagyon romantikus esküvői dekorációt alkothatunk meg. Ennek a lágy színnek a segítségével akár vintage, akár romantikus vagy akár egy elegáns hangulatot is megálmodhatunk. Tökéletesen párosítható más egyéb pasztellszínekkel, mint például a púderrózsaszín, krém vagy fehér.

Narancssárga

A narancssárga egy nagyon vidám, élettel teli szín, mely a boldogságot, a szabadságot és az erőt szimbolizálja. Sárga színnel párosítva gyönyörű őszi hangulatú esküvői dekorációt állíthatunk össze. Az őszi esküvők egyik központi elemévé válhat a narancssárga szín. Ha egy igazán őszi hangulatú esküvői dekorációt szeretnénk, akkor nem maradhat ki a repertoárból.

Nyáron a narancssárga szín pinkkel párosítva pedig igazán élettel teli, vidám légkört teremthet.

Tavasszal viszont a narancssárga halványabb, pasztellesebb árnyalatát használjuk, melyet lilával, barnával, pasztell zölddel vagy szürkével párosítva igazán harmonikus esküvői dekorációt alkothatunk.

Sárga

A sárga szintén egy nagyon vidám, örömteli, derűs szín, mely melegséget és a napfényt szimbolizálja. Ez a ragyogó szín a gazdagságot is jelképezi és vonzza a szerencsét. Ez a szín segíteni fogja az öröm és a jó hangulat kialakulását a Nagy Napon.

A sárga szín akár nyári, akár őszi esküvők központi elemévé is válhat, hiszen rengeteg árnyalata létezik. A sárga szín zöld, lila vagy fehér színekkel párosítva megidézi a nyári napok hangulatát. Fekete színnel párosítva viszont drámai hatást kelt.

A narancssárga, a barna és a vörös mellett akár a sárga is az ősz színeivé válhat. 

Time: 0.1955 ms | Memory: 9.44MB | Version: 2.0