Melyek lesznek idén a legdivatosabb esküvői színek?
Esküvői dekoráció

Melyek lesznek idén a legdivatosabb esküvői dekorációs színek?

Íme a 2014-es esküvői szín trendek!

Épp úgy, ahogy a divat világában is, az esküvők világában is megtalálhatóak az évről évre megújuló uralkodó trendek. Érdemes átnézni őket, hiszen remek inspiációként szolgálhatnak. Idén a következő színek lesznek a legdivatosabbak az esküvők körében:

esküvői dekoráció, menyasszonyi csokor, esküvői meghívók, esküvői dekoráció Budapest, menyasszonyi csokor Budapest, Esküvői meghívók Budapest

Ezek a színek elegánsak, romantikusak, olykor merészek is. Szinte minden esküvőre készülő pár találhat kedvére való színt ezek közül, sőt ezek kombinációjából is remek párosítást alkothatunk.

Két árnyalatot emelnénk ki, melyek nagyon különleges és élő színek.

Ragyogó kék (Dazzling Blue)

A kobalt kéknek ez a merész árnyalata valószínűleg ismerős lesz sokatoknak, hiszen ez a színe a facebook profiljának is. Ez a vibráló, erős szín remekül megy szinte minden más színnel, amit a színpalettán találsz. Remekül párosítható pasztell színekkel és nagyon élő, erőteljes színkombinációt érhetsz el, ha más egyéb erős, merész színekkel párosítod. 

Sugárzó orchidea (Radiant Orchid)

Ez a szeszélyes levendula árnyalat már belopódzott a gardróbokba és a kedvenc trend diktátorok design-jába is. Esküvőd ettől a színtől élő, virágzó és csodaszép lesz. 

esküvői dekoráció, menyasszonyi csokor, esküvői meghívók, esküvői dekoráció Budapest, menyasszonyi csokor Budapest, esküvői meghívók Budapest

Nem meglepő, hogy a Pantone a sugárzó orchidea nevet adta ennek a gyönyörű színnek a 2014-es legkedveltebb esküvői színkollekciójában.

Ez a szín tökéletesen párosítható a vibráló pinkkel vagy arannyal, vagy akár finom elefántcsont színnel is vagy egyéb pasztell színekkel.

Time: 0.1592 ms | Memory: 9.39MB | Version: 2.0