A természethez közeli trend
Esküvői dekoráció

Természethez közeli trend

Kialakulóban van egy minimalista, ugyanakkor természethez közeli, naturista trend, mely előszeretettel használja a különféle virágok, növények zöldjét dekorációs céllal. Akik szeretik az egyszerű, ugyanakkor nagyszerű dolgokat, azoknak szuper megoldás lehet a sok színes virág helyett zöldeket alkalmazni. A minimalista megjelenésnek nem kell feltétlenül unalmasnak és fehérnek lennie, ezekkel a zöldekkel friss és stílusos megjelenést biztosíthatsz esküvői dekorációdnak. Most megosztunk veletek néhány ötletet, melyeket beleépíthettek elképzeléseitekbe, és megvalósíthattok esküvőtök napján.

Szalvéta dekoráció zöldekkel

Jó megoldás, hogyha figyelünk az apró, pici részletekre is, hiszen minden attól válik majd harmonikussá és lenyűgözővé. Érdemes a szalvétákat is dekorálni az esküvőn, hiszen a fehér abroszon, tányéron és szalvétán jól mutat egy kis szín is. A zöldek használata igazán friss, üde megjelenést biztosít a terítéknek is. A vacsorán használt kártyák, mint például az ültető kártyák, asztalszámok és a menükártya is készülhet hasonló zöld leveles motívummal. Így lesz tökéletes az összhang.

Zöldek és középkompozíciók

Zöldek használatával magát a középkompozíciókat is varázslatossá tehetjük. Ezek a kompozíciók akkor is jól mutatnak, ha csak néhány szálat használunk belőlük egy-egy kisebb üvegcsében, de akkor is nagyszerűek, ha egy egész kazallal. Gyertyákkal kiegészítve nagyon hangulatossá válnak a kompozíciók, akár mécsesekkel vagy tömbgyertyákkal is kiegészíthetőek. Hogyha még inkább fokozni szeretnénk a kompozíciók bájosságát, akkor nagyobb fejű fehér vagy pasztell színű rózsákkal tehetjük még izgalmasabbá őket.

Zöldek a szertartáson

Az esküvői ceremónián is használhatunk zöldeket, akár a székek díszítéséhez is, de a szertartás egyéb dekorációit is díszíthetjük velük. Jól mutat a boldogságkapu gyönyörű zöld növényekkel, mint ahogy az anyakönyvezető asztalát is díszíthetjük velük. A menyasszonyi csokor is állhat főleg zöld növényekből, nem fog kevésbé jól mutatni, mint egy virágokkal teli változat. Ami viszont jól mutat benne, néhány nagyobb fejű fehér vagy valamilyen pasztellszínű rózsa. Ehhez mérten a vőlegény kitűző is tartalmazhat sok zöldet, így mindenképpen jól fog passzolni a menyasszonyi csokorhoz.

Tortadíszítés

Érdemes az esküvő különböző elemeit összehangolni a dekorációval. Szépen feldobható a minimalista, fehér esküvői torta is, hogyha itt is zöldeket használunk a díszítéshez. Ha szeretnétek, itt is lehet néhány gyönyörű rózsát használni. Jól mutat egy úgynevezett nude, vagyis csupasz torta is zöldekkel díszítve.

Blogban szereplő képek forrása: Pinterest

Hogyha megtetszett Nektek ez a stílus és a sok-sok zöld növény, ne habozzatok ezt választani esküvői dekorációtok fő motívumaként. Keressetek minket nyugodtan, hogy segíthessünk Nektek a megvalósításban.

Time: 0.1395 ms | Memory: 9.4MB | Version: 2.0