Ombre esküvői dekoráció
Esküvői dekoráció

Az ombre, mint a legújabb esküvői és divat trend az utóbbi években jelentős mértékű népszerűségnek örvend. Az ombre, ami egy francia kifejezésre utal, jelzi, hogy valami árnyékolt vagy tónusaiból visszavett. Ez a fantasztikus és vicces effekt a színek árnyalatait használja fel, melyek egymásba olvadnak a világos színektől egészen a sötét színekig. Lehetőségünk van egy-egy szín rengeteg árnyalatát felhasználni egy dekoráción belül. A sugárzóan élénk színek használatától kezdve egészen a halvány, paszteles árnyalatokig minden árnyalatot felhasználhatunk.

Az ombre tökéletes választás olyan párok számára, akik több mint egy vagy két színt szeretnének esküvőjükön használni, de sokkal kifinomultabb dekorációra vágynak, mint amit a szivárvány hatás nyújtani tud.

Esküvői dekoráció, esküvői meghívók, menyasszonyi csokrok, esküvői dekoráció Budapest, esküvői meghívó Budapest, menyasszonyi csokor Budapest, virágdekoráció, esküvői arculat

Az ombre hatást az esküvő bármilyen eleménél használhatod: a ruháknál, tortánál, dekorációban, virágoknál, körömlakknál, hajkiegészítőkben vagy akár az esküvői meghívókban.

És most lássuk részletesen, hol használhatod fel az onbre hatását:

Remek ötlet akár a koszorúslányok ruháinál ezt a hatást kihasználni, elég, ha csak egy kicsivel más árnylatú ruhát kap mindegyikük, máris tökéletes ombre hatást érhetünk el. Előnye, hogy nem kell feltétlenül egyforma szabású ruhát felvenniük, így a ruhaválasztás is sokkal könnyebb lehet.

A virágok esetében is tökéletes kompozíciót alkothatunk. Válassz ugyanabból a virágfajtából más-más árnyalatút és így variáld őket az asztal egyik végétől kezdve egészen a másik végéig, vagy használj különféle virágokat egyazon színből, a hatás nem marad el.

Esküvői dekoráció, esküvői meghívók, menyasszonyi csokrok, esküvői dekoráció Budapest, esküvői meghívó Budapest, menyasszonyi csokor Budapest, virágdekoráció, esküvői arculat

Az ombre torták is nagyon elterjedtek manapság. Rengeteg ombre variáció közül választhatunk, melyek megjelenhetnek a tortán. Választhatjátok azt például, hogy a torta külső rétege teljesen egyszínű, míg belül, meglepetésszerűen a piskóta egyik árnyalatról a másikra váltakozik. Másik megoldás az, ha a torta külső rétege is árnyalatok szerint váltakozik vagy akár elérheted az ombre hatást kicsi, különféle színárnyalatú muffinokkal is.

Akár a terítők és szalvéták anyagai is hasonlóan ombre hatást kelthetnek. Mindezek mellett pedig a grafikai anyagok, esküvői meghívók, menükártyák, ültetőkártyák, stb. is mind választhatóak ombre hatással.

Bármelyik szín árnyalatait is választod, biztos, hogy különleges és trendi esküvőd lesz, hiszen az ombre még 2014-ben is jelentős teret hódít meg magának.

Képek forrása: Pinterest és Stephanie Yonce Photography

Time: 0.0835 ms | Memory: 9.39MB | Version: 2.0