Fényképek az esküvőn
Esküvői dekoráció

Fényképek az esküvőn

Fényképek az esküvőn, avagy hogyan tegyük személyessé az esküvőt saját fotóinkkal. Egyre több pár szeretné esküvőjét, amennyire csak lehet, egyedivé varázsolni. Minden menyasszony arra törekszik, hogy az ő esküvőjük legyen a lehető legszebb az esküvők közül. Ez akkor valósul meg, ha a pár személyisége, egyéni ízlésvilága is megmutatkozik mind a helyszínválasztásban, mind a dekorációban, és minden apró részletben egyaránt.

Nagyon sok lehetőség adódik arra, hogy személyessé varázsoljuk esküvőnket, a színektől kezdve, egészen a viseletig, mindent bevethetünk. Egy párhoz illő tematika például nagyon személyessé tudja tenni az egész hangulatot. De a lehető legjobban saját fényképekkel érhetjük el azt, hogy a lehető legszemélyesebbé tegyük az esküvőt. Képekből sosincs hiány, hiszen akár gyerekkorból is szedhetünk elő régi fényképeket, de akár az esküvőt megelőző párfotózás képeit is felhasználhatjuk. Most megosztunk veletek néhány ötletet, ahol az esküvői dekorációt fotók tetté még díszesebbé és még személyesebbé.

Szertartás ás fogadás

Akár a szertartás, akár a fogadás helyszínét jó ötlet fotókkal dekorálni. Akár kültéri eseményről van szó, akár beltériről, nagyon fel tudja dobni a teret. Így a vendégek már a fogadás vagy a szertartás pillanatiban érezhetik a Ti egyediségeteket, személyiségeteket. A szertartásnál jó ötlet a bevonulási útvonal egyik felét a menyasszony, másik felét pedig a vőlegény fotóival kijelölni. Akár életkor szerint is rendezhetjük a képeket, így egy mini időutazáson keresztül kalauzolhatjuk el vendégeinket. Ha a szertartás helyszínét dekoráljátok fel fotókkal, akkor a vendégeknek lehetősége lesz körbe menni és meg tudják majd nézni fényképeiteket, miközben pezsgőt isznak és pogácsát esznek. Ha valamely elhunyt családtagod szeretnéd, hogy közel legyen hozzád, megteheted ezt úgy, hogy a menyasszonyi csokorra kötöd kis képkeretbe zárva.

Vendégasztali középkompozíciók és asztalszámok

Nagyon sokan szeretik a virágokkal gazdagon díszített középasztaldíszeket. Azonban virágok nélkül is gyönyörű díszeket lehet készíteni, melyeket saját fotóitokkal dobhattok fel. Így a vendégek egész este alatt csodálhatják fotóitokat. Az asztalszámoknál is használhattok fotókat, sőt ha elég fotótok van minden életkorból, akkor a megfelelő fotót az adott sorszámú asztalnál használhatjátok. Így nagyon ötletes és vicces módon tehetitek személyessé a dekorációt.

Esküvői torták

Nagyon sokan szeretik a csodaszép masnis, virágos, csipkével díszített tortákat, de tudtad, hogy ehető fotókkal is fel lehet őket díszíteni? Ez valóban egyedi megoldás lehet, és a vendégeknek is vicces lesz falatozni a Ti képeitekből. Ha nem szeretnétek, hogy az egész torta képekkel legyen fedve, akkor választhatjátok azt a megoldást is, hogy a torta tetejére kértek egy-egy fotót rólatok.

Vidám emlékek

A fotók mindig is közkedvelt kiegészítői voltak a Nagy Napnak, hiszen izgalmas, vicces és minden esetben egyedi megoldásról van szó.  Mostanában a párok még egy lépést tesznek, és ahelyett, hogy minden vendégnek egy-egy fotót ajándékoznak, egy teljes fotóalbumot vihetnek haza, mely tartalmazza a Nagy Nap képeit, fontos momentumait. Így a vendégek valóban egy személyes szép emlékkel térhetnek haza, mely mindig a Ti esküvőtökre fogja emlékeztetni őket.

A blogban szereplő képek forrása: Pinterest

A családod története

Az esküvők legfőbb oka az, hogy két családot egyesítsen. Mi sem lenne jobb alkalom arra, hogy ezt megmutassuk, mint az, hogy egy teljes asztalt a család fotóival tegyünk tele. Bemutathatod így a családodat, felmenőidet és ezáltal még személyesebbé válhat az esküvő.

 

Bármilyen megoldást is választotok az biztos, hogy esküvői dekorációtok egyedi és személyes lesz, ha képekkel dobjátok fel azt. Családotoknak, barátaitoknak is szép emlékeket fognak esetleg felidézni a rég nem látott fotók.

Time: 0.1734 ms | Memory: 9.4MB | Version: 2.0