Esküvői Információs kártya
Esküvői dekoráció

Esküvői Információs kártya

Még egy plusz kártya, ami szükségtelen lenne?  Vagy tényleg fontos szerepet tölthet be az esküvőn?

Amikor az ifjú pár a meghívóval meghívja vendégeit esküvőjük napjára, akkor az esküvői meghívó küldésével egyidejűleg egy információs kártyát is szoktak küldeni. Ez az esküvői kártya minden olyan információval ellátja a vendégeket, ami ahhoz szükséges, hogy minden rendben menjen a Nagy Napon. Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a helyszínt, információt szolgáltat a megközelítés lehetőségeiről, akár kocsival, akár busszal érkezik a násznép. Segítséget nyújt a parkolási lehetőségeket illetően is és egy kis térképpel is iránymutatást ad, merre is találják a vendégek a szertartás, a templom, illetve a vacsora helyszínét.

Esküvői dekoráció, esküvői meghívók, menyasszonyi csokrok, esküvői dekoráció Budapest, esküvői meghívó Budapest, menyasszonyi csokor Budapest

Gondolhatnánk, hogy haszontalan plusz költséget jelent, mert úgy is mindenkinek elmondjuk szóban, hogy mi, hol, merre van.  Azonban sokkal egyszerűbb mindenkit írásban tájékoztatni és egy térképpel is illusztálni a helyszín megközelíthetőségét.  Így biztosan senki nem fog eltévedni, mindenkinél kéznél lesz, amikor jön az esküvőre, és onnan tud mindenről tájékozódni. Ráadásul 100 fő fölötti létszámnál, ha telefonon keresztül akarjuk értesíteni a vendégeket, akkor a számlánk is elég magasra rúghat. 

Ez a minden részletre kiterjedő kis kártya mindent helyettesít, hiszen általában minden fontos információt tartalmaz, amit feltétlenül tudniuk kell a vendégeknek. Az információs kártya akár tartalmazhatja az esti programot is, vagy akár az egész nap ’menetrendjét’ is.  Így a kisgyerekes ismerősök és rokonok is előre tájékozódhatnak, hogy mi, mennyi ideig fog tartani, illetve az idősek is számolni tudnak a programok hosszúságával.

Esküvői dekoráció, esküvői meghívók, menyasszonyi csokrok, esküvői dekoráció Budapest, esküvői meghívó Budapest, menyasszonyi csokor Budapest

Frappáns és aranyos megoldás a minibook nevű kis könyvecske, ami teljes egészében a párról szól. Képekkel, megismerkedésük történetével és az esküvő részleteivel foglalkozik.  Ennek a minibook-nak egyes oldalai is felhasználhatóak a helyszínről szóló információkra. Elfér benne a térkép, a megközelíthetőség vagy akár a teljes esküvői program leírása is. 

Képek forrása: Pinterest

Time: 0.1422 ms | Memory: 9.39MB | Version: 2.0