Azok a csodálatos esküvői finomságok
Esküvői dekoráció

Azok a csodálatos esküvői finomságok 

Mindig is szokás volt a lagzikon a temérdek mennyiségű, finomabbnál finomabb süteményarzenál készítése. Ha egy lány megházasodott, a falu apraja-nagyja összeállt, hogy megsüssék a Nagy Nap összes finomságát. Mindenki segített, mindenki hozta, amilye volt és végül olyan fennséges és gazdag menü állt össze a lakodalmon, hogy még másnap is ettek belőle, sőt a vendégek mind kaptak is egy-egy dobozzal útravalóul.

Ma is nagy keletje van az esküvői süteményeknek , annak ellenére,  hogy a többfogásos vacsora után többféle torta is szokott lenni általában.

Mára már olyannyira kifinomulttá váltak a sütemény tálalás formái, hogy a süteményes pult külön ékét képezi az esküvői dekorációnak. Az esküvő színeiben pompázó sütiket, muffinokat, makarónokat és cake popp-okat gyönyörű tálalón elhelyezve külön kis büféasztalra teszik, melyet az esküvői dekoráció színeivel azonos pom pom-okkal, szalagokkal, kis kártyákkal és egyéb kiegészítőkkel tesznek még különlegesebbé.

Esküvői dekoráció, esküvői meghívók, menyasszonyi csokor, esküvői dekoráció Budapest, menyasszonyi csokor Budapest, esküvői meghívók Budapest

Ide kerülhet a sütemények mellé a papírszívószálas üvegcsés üdítő is, melyet az oldalára kerülő kis címkével tesznek még izgalmasabbá.

A süteményes pultra kerül sokszor a menyasszonyi torta is, mely szintén színében és stílusában harmonizál a többi süteménnyel és az esküvő dekorációjával is.

A különleges büféasztalt nem csak vintage stílusban lehet megalkotni, bármilyen stílus megjeleníthető, akár egy elegáns esküvőről van szó, akár egy bohókás stílusról vagy éppen egy tengerparti dekorációról.

Esküvődön legyen a büféasztalod is a dekoráció része! Sütizésre fel! 

Képek forrása: Pinterest

Time: 0.1384 ms | Memory: 9.39MB | Version: 2.0