A barna esküvői szín különféle szezonokban
Esküvői dekoráció

A Barna szín különféle szezonokban

A barna szín mindig egy gyönyörű rusztikus vagy vintage esküvő hangulatát idézi fel bennünk. A barna szín emlékeztet minket a zsákvászon színére, fa rönkökre és még nagyon sok más egyéb rusztikus elemre. A barna szín az egyik legkézenfekvőbb szín egy esküvői dekorációhoz, hiszen annyiféle árnyalata van, olyan sokoldalúan fel lehet használni, hogy minden évszakra találunk belőle megfelelő árnyalatot. A világosabb, halványabb barna árnyalatok tavaszra és nyárra tökéletes választás, a sötétebb, mélyebb árnyalatok pedig őszre és télre kitűnő alapot biztosítanak a dekorációnak. Íme, néhány dekorációs ötlet barna színekkel tűzdelve, inspirálódjatok nyugodtan esküvőtökhöz, bármely évszakban is tartjátok azt!

A világosabb és halványabb színek általában a tavaszi és nyári esküvőkhöz illenek jobban. A barna szinte minden más színhez tökéletesen passzol, kitűnő alapot biztosít bármely más színnek. Ezért nagyon jól lehet alkalmazni a barnát akár egy elegánsabb esküvőhöz is.

Világos barna és a friss zöld szín

A világos barna és a friss zöld növények tökéletes színkombinációt biztosítanak a nagy napra. A természet közeliségét jelenítik meg, frissességet sugároznak. Nem túl hivalkodó, visszafogott színkombináció. Akár egy kerti party jellegű kültéri eseményre is tökéletes választás, de akár az elegánsabb irányba is elképzelhetünk vele egy csodálatos ESKÜVŐI DEKORÁCIÓT.

Világos barna romantikus púderrózsaszínnel

A világos barna púderrózsaszínnel párosítva nagyon romantikus, elegáns színhatást eredményez. Tökéletes választás, ha valami romantikusra, egyszerűre, de mégis fenségesre vágysz. Ez a színkombináció kevés pezsgő színnel kiegészítve a csillogás élményét is biztosítja, a hatás nem marad el! A visszafogott alapszíneket a pezsgő csillogása teszi még tökéletesebbé.

Világosbarna tengerparti stílushoz

A világosbarna szín egy tengerparti stílushoz is tökéletes alapot biztosít. Lenvászon vagy zsákvászon anyaggal kiegészítve tökéletes összhangot alkotnak. A kagylókkal megkomponált díszek tökéletes tengerparti hangulatot alkotnak, a kagylók színe is remekül harmonizálnak a világos barna színnel. Púderrózsaszín és fehér virágokkal kiegészítve még tökéletesebbé válik minden.

A barna sötétebb és mélyebb árnyalatait inkább őszi vagy téli esküvőkön érdemes használni. Sokkal erőteljesebb, kontrasztosabb színekről beszélünk. Ősszel is sokféleképpen variálható ez a szép szín, mely tökéletesen kiegészít bármely más színt.

Sötét barna és narancs

Igazi őszi színkombinációt alkothatunk a sötétbarna és narancsszínek együttes alkalmazásával. Tökéletes kompozíciók születhetnek, ha még sárga színnel is megspékeljük őket. Akár egy igazi rusztikus esküvőt dekorálunk ezekkel a színekkel, akár egy elegánsabb esküvőt, az összhatás tökéletesen beleillik az évszaknak megfelelő színvilágba. Egy igazi kontrasztos, erőteljes színkombinációt kapunk.

Sötétbarna és világos barna

A barnából sosem lehet elég. Milyen összhatást kapunk, hogyha a sötétbarnát világos barnával és annak több árnyalatával vegyítjük? A képek önmagukért beszélnek! Egy igazi erőteljes, rusztikus és egyben letisztult színhatásról van szó. Tökéletes választás egy őszi, kültéri esküvőre. Ha valami nőies, romantikus jelleget szeretnénk kölcsönözni a dekorációnak, akkor érdemes pasztell rózsaszín virágokkal kiegészíteni a kompozíciókat.

Sötétbarna és türkiz

Két nagyon erőteljes, mély színről beszélünk. Maga az egész dekoráció is erőteljes összhatásúvá válik. Fehér virágokkal kiegészítve még kontrasztosabb, még erőteljesebb dekoráció születik. A sötétbarna tökéletes alapot biztosít, míg a türkiz helyenként megjelenve tökéletesen feldobja azt.

Sötétbarna és friss zöld

A sötétbarna és a friss zöld markánsabb dekorációt eredményez, mint a már említett világosbarna zöld kombináció. Ez a színpárosítás is tökéletesen beleillik egy kerti hangulatba és a természetet hozza közel hozzánk. Rusztikus stílust jelenítenek meg ezek a színösszeállítások, melyek nagyon jól mutatnak egy kerti party hangulatú esküvőn, vagy egy pajtában megtartott vacsorán. A fő motívum itt is a természetesség és a természet közeliség.

A blogban szereplő képek forrása Pinterest.

Barna és zsálya zöld

A téli esküvőkön érdemes ezeket a színeket használni. Télen a világos barna alapszínként tökéletes választás, ezt kiegészítve zsálya zölddel, fehér virágokkal és némi sötétbarna kiegészítéssel az összhatás felejthetetlen lesz. Ennek a dekorációnak is alapmotívuma a visszafogottság, a harsány színek mérséklése. A sötétbarna szín megjelenése egy-egy helyen csak hangsúlyt ad a dekorációnak.

Time: 0.0833 ms | Memory: 9.41MB | Version: 2.0