A sokrétű piros esküvői dekoráció
Esküvői dekoráció

A sokrétű piros esküvői dekoráció

Íme egy karácsony inspirálta színkombináció, a piros és a fehér. A piros szín ünnepélyes csillogása által egy gyönyörű karácsonyi színkombináció hozható létre. A piros szín egy élénk, merész, de ugyanakkor egy vidám és vibráló szín is. Számtalan kultúrában a jószerencse és a boldogság szimbóluma.

A piros szín árnyalatai közül rengeteg variációt választhatsz esküvői dekorációd színeként, a világos barackos színtől kezdve egészen a mély bordós pirosig.

Esküvői dekoráció, esküvői meghívók, menyasszonyi csokor, esküvői meghívók Budapest, egyedi esküvői meghívók, esküvői dekoráció Budapest, esküvői arculat, menyasszonyi csokor Budapest

A piros rengeteg dekorációs stílusban helyt áll! Használhatod őt modern, elegáns, romantikus stílusokban egyaránt, de akár a retro vagy a bohókás stílust kedvelői is használhatják.

Tedd a piros színt bátran esküvői dekorációd vezér színévé! Használd őt menyasszonyi csokrodban, a koszorúslányok ruháiban és az esküvői meghívókban egyaránt. Fehér, ezüst vagy arany kiegészítőkkel is remek dekorációt lehet alkotni, ha egy tökéletes téli dekorációra vágysz.

 

A kép forrása: Lulu's

Time: 0.1118 ms | Memory: 9.39MB | Version: 2.0